Picată şi ruşinată: Luciana Dorca s-a făcut de ruşine de două ori la concursul pentru şefia CAS Bihor

Ditamai ruşinea pe obrazul şefei CAS Bihor, Luciana Dorca, numită de PSD la conducerea instituţiei anul trecut în septembrie, după ce a mai deţinut aproape un deceniu fie funcţia de director general, fie pe cea de director economic.

Miercurea trecută, Dorca a participat la concursul pentru ocuparea postului, organizat la sediul central al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, dar a obţinut abia 31,25 puncte din cele 70 obligatorii la proba scrisă, aşa încât la următoarea, cea orală, pentru susţinerea planului de management printr-un interviu, nici n-a mai fost admisă.

Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, la afişarea rezultatelor, Dorca a mai încasat una: în coada listei puse la avizierul CNAS a fost menţionat un avertisment special pentru ea, cu titlul „Urgent” şi cu următorul conţinut: „Dorca Luciana CAS Bihor să ridice autoturismul cu numărul de circulaţie BH-75-CAS pe care l-a abandonat la sediul CNAS Bucureşti”.

Iată, deci, că directoarea nu doar s-a dus la concurs cu maşina de serviciu, dar nici n-a ştiut-o parca aşa încât să nu se afle…

Citeşte aici dreptul la replică trimis de directoarea CAS: Drept la replica Luciana Dorca


*
*