Amendă cu urare: Ce au scris poliţiştii în procesul verbal al unui orădean prins fără centură

Celebrul Marian Godină a demonstrat: şi poliţiştii au umor, iar rutieriştii mai ales. Inclusiv cei din Oradea, chiar dacă s-ar putea să se dovedească involuntar. În timp ce întocmea procesul-verbal pentru amendarea cu 104 lei a unui şofer prins joia trecută fără centură, pe o stradă din oraş, un agent de la Poliţia Rutieră Oradea l-a întrebat pe contravenient dacă vrea să facă vreo menţiune în rubrica „Observaţii”.

Şoferul a zis că nu şi, pregătindu-se să plece, a adăugat, adresându-se poliţaiului şi colegului acestuia, doar un „Dumnezeu să vă dea sănătate!”. Când să preia exemplarul din procesul-verbal, însă, nu mică i-a fost mirarea să constate că agenţii l-au citat ca atare, consemnând urarea la rubrica rezervată menţiunilor. Bihorel e convins că n-au făcut-o deloc din răutate, ci doar au ţinut s-o difuzeze mai departe. Că doar era de bine, nu?…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de emil | 6 martie 2016 12:40

    Atata timp cat politistii dau amenzi pentru ne-purtarea centurii de siguranta si la trecerile de pietoni copii si batranii sunt spulbertati de soferi inconstienti care nu respecta nici o lege, mie personal nu-mi arde de ras. Daca politistii nu sunt in stare sa-si faca datoria, macar presa ar trebui sa traga un semnal de alarma, stati intr-o zi la cateva treceri de pietoni la ora cand iesi elevii de la scoala. Sa vedeti cum se respecta legea si cum cei mici isi risca viata. Mie imaginea unui Garcea burtos, arogant si incult care de la noi ia salariu si de la infractori mita, nu-mi provoaca nici un fel de pofta de ras.

    • >> Postat de x | 7 martie 2016 12:34

      si pietonii au obligatii nu doar sa se arunce pe trecere ca oile fara sa se asigura daca masina ii mai departe sau ii la 2 metri de trecere. Deci toti trebuie sa ne respectam fiecare are obligatii si drepturi in trafic.