Finuţ cu naşii: Şeful Inspectoratului Şcolar şi-a angajat naşii de cununie pe posturi călduţe

Instalat de o jumătate de an la şefia Inspectoratului Şcolar, profesorul Alin Novac Iuhas, promovat graţie carnetului de membru PSD, nu se poate lăuda nici acum cu mari realizări.

Omul a picat cu brio examenul de ocupare a postului, pe care îl deţine de atunci cu titlu de interimar, şi a acoperit scandalul transferurilor ilegale la licee – ce-i drept, moştenit de la predecesorul şi colegul său de partid, Nicolae Avram – cu două sancţiuni blânde date unor  colegi.

În plus, în faţa presiunilor făcute de UDMR la întocmirea planului de şcolarizare pentru anul de învăţământ 2015-2016, Novac a cedat ca un mieluşel dresat. Totuşi, dom’ inspector general poate bifa o reuşită: Bihorel a aflat că şi-a angajat naşii de cununie în Inspectorat.

Întâi pe naşa, Corina Florea, care lucrează la departamentul salarizare după demisia fostei ocupante a funcţiei, iar apoi pe naşul, Emil Florea, plantat pe un loc de inspector pentru managementul resurselor umane, lăsat liber chiar de finuţul Alin, care îl ocupase înainte să-l pună partidul şef peste întreaga instituţie.


*
*