Retrospectiva săptămânii: Gospodina de la PSD, mândră că a torpilat acvaparcul

Şedinţă la Consiliul Local pentru demolarea unor imobile lângă acvaparc. Gospodina de la PSD, mândră că a torpilat proiectul: „Pe mine mă doare la năframă dacă le demolează casa sau nu la nişte amărâţi. Dar…”

Luni

Vio către Ghiusi: „A scăzut nivelul de trai!”. „Pe ce te bazezi? Că, după cifre, o ducem ca-n Rai…”. „Păi uită-te şi tu ce se mai mangleşte în oraş. Au ajuns să fure roţi de maşină şi benzină!”. „Vai de noi, hoţii au plecat afară, acasă au rămas doar găinarii”.

Marţi

Şedinţă la Consiliul Local pentru demolarea unor imobile lângă acvaparc. Gospodina de la PSD, mândră că a torpilat proiectul: „Pe mine mă doare la năframă dacă le demolează casa sau nu la nişte amărâţi. Dar aşa rar avem şi noi ocazia să arătăm că există opoziţie, încât nu se făcea să nu le-o tragem liberalilor”.

Miercuri

Şefa de la Sănătate Publică: „Vă dau două veşti, una bună şi una proastă”. „Dă-mi-o pe aia proastă întâi”. „A scăzut nivelul de sănătate a populaţiei faţă de anul trecut”. „Şi aia bună?”. „Firmele de pompe funebre au început să duduie”.

Joi

La Prefectură, Comisia de Dialog Social. Şeful comisiei, mândru: „Vrem să mediem scandalul între pieţari şi Administraţia Pieţelor”. „Şi cine a venit la şedinţă?”. „Toţi, de la Poliţie, Jandarmi şi Ocolul Silvic, până la Sanepid, Centrul de Transfuzii, Poliţia Gării şi forţele NATO. Doar pieţarii şi cei de la Administraţia Pieţelor nu”.

Vineri

Bătrânul CET a scăpat din nou de faliment. Administratorul a povestit. „Nu ştiu de ce mai chinuim judecătorii cu cazul ăsta. Peste o lună centrala oricum va fi un morman de fier vechi”. „Şi atunci lichidatorii cu ce o să se aleagă?”. „Singurii care se vor alege cu ceva vor fi ţiganii, care au pus ochii pe fierul vechi”.

Sâmbătă

Vom deveni primul oraş smart din ţară. City managerul s-a lăudat. „Dacă nu aş fi modest, aş spune că la aşa city manager, aşa oraş. Adevărul este că a sosit momentul să interconectăm toate instituţiile”. „Ştiu că nu e de competenţa ta, dar n-ai putea interconecta şi Parlamentul la Jilava?”.

Duminică

Un câine muşcă de cizmă un tip care strigă „Bă, Cristi” şi chestia devine virală. Cum ar fi dacă i-am filma pe ai noştri cum se muşcă în şedinţe de partid?


*
*