Omul Marinarului: Fostul jurnalist Daniel Meze, numit de Băsescu şef la Mişcarea Populară în Bihor

Fost jurnalist la Gazeta de Oradea şi la Radio Transilvania, băgat în politică de câţiva ani în Partidul Mişcarea Populară şi apoi ieşit o vreme pentru a se dedica studiului Cabalei, tânărul Daniel Meze a redevenit politician.

La începutul săptămânii trecute, el a anunţat pe Facebook că „în urma unor consultări şi discuţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu preşedintele executiv Eugen Tomac”, i s-a „încredinţat” şefia interimară a Mişcării Populare Bihor.

Prima măsură luată de Meze a fost să-i invite „pe toţi oamenii de bună credinţă care doresc binele municipiului Oradea, judeţului Bihor şi României” să se alăture partidului, adăugând că „în cel mai scurt timp vom lansa şi noul sediu”.

Bihorel se abţine să comenteze că, la ce „succesuri” a înregistrat partidul lui Băsescu şi la ce traseu a avut tânărul său fan bihorean, parcă era mai bine ca Meze să fi rămas la îndeletniciri ezoterice.

O nedumerire, totuşi, rămâne: cum poate fostul jurnalist să spună că „va lansa un nou sediu”? Sau, din respect pentru şeful său, fost marinar, sediul va fi pe un vapor ce trebuie lansat la apă?…


*
*